به نظر میرسد روش آموزش تاریخ در ایران از مشکلاتی رنج میبرد و راه برون رفت از این معضل، گفتگو میان ذینفعان است. این گفتگو با ایجاد تشکلهای مدنی و فعالیت در عرصههای عمومی صورت میگیرد. تشکیل «کارگروه آموزش و پرورش انجمن ایرانی تاریخ» متشکل از جمعی از معلمان دغدغهمند درس تاریخ در تهران از جملۀ این نهادهاست که از سال 1393 تأسیس شد و دهها فعالیت را در دستور کار خود قرار داد. از جملۀ اقدامات آن، برگزاری سلسله «همایشهای آموزش تاریخ در مدارس» است که در این همایشها مشکلات و چالشهای روشهای ناکارآمد در آموزش تاریخ، توسط برخی از معلمان تاریخ مورد بازکاوی قرار گرفته است. یافتههای این مقاله که با بهرهگیری از روش آماری- توصیفی و مبتنی بر محتوای مقالات روشهای آموزش تاریخ در چهار همایش دوم، سوم، چهارم و پنجم- که مجموعه مقالات برگزیده آنها چاپ و منتشر شده- نشان میدهد روشهای آموزش درس تاریخ در مدارس ایران سنتی -غالباً به سبک سخنرانی- بوده و به ندرت معلمان این درس تمایلی به بهرهگیری از فناوریهای نوین در آموزش تاریخ دارند.
روح بخش, رحیم. (1399). ضرورت ایجاد تشکل های مدنی در عرصۀ تاریخ برای ارتقاء جایگاه معلمان این رشته بررسی سلسله همایش های «کارگروه آموزش و پرورش انجمن ایرانی تاریخ». پژوهش در آموزش مطالعات اجتماعی, 2(3), 61-72.
MLA
رحیم روح بخش. "ضرورت ایجاد تشکل های مدنی در عرصۀ تاریخ برای ارتقاء جایگاه معلمان این رشته بررسی سلسله همایش های «کارگروه آموزش و پرورش انجمن ایرانی تاریخ»", پژوهش در آموزش مطالعات اجتماعی, 2, 3, 1399, 61-72.
HARVARD
روح بخش, رحیم. (1399). 'ضرورت ایجاد تشکل های مدنی در عرصۀ تاریخ برای ارتقاء جایگاه معلمان این رشته بررسی سلسله همایش های «کارگروه آموزش و پرورش انجمن ایرانی تاریخ»', پژوهش در آموزش مطالعات اجتماعی, 2(3), pp. 61-72.
VANCOUVER
روح بخش, رحیم. ضرورت ایجاد تشکل های مدنی در عرصۀ تاریخ برای ارتقاء جایگاه معلمان این رشته بررسی سلسله همایش های «کارگروه آموزش و پرورش انجمن ایرانی تاریخ». پژوهش در آموزش مطالعات اجتماعی, 1399; 2(3): 61-72.