به نظر میرسد روش آموزش تاریخ در ایران از مشکلاتی رنج میبرد و راه برون رفت از این معضل، گفتگو میان ذینفعان است. این گفتگو با ایجاد تشکلهای مدنی و فعالیت در عرصههای عمومی صورت میگیرد. تشکیل «کارگروه آموزش و پرورش انجمن ایرانی تاریخ» متشکل از جمعی از معلمان دغدغهمند درس تاریخ در تهران از جملۀ این نهادهاست که از سال 1393 تأسیس شد و دهها فعالیت را در دستور کار خود قرار داد. از جملۀ اقدامات آن، برگزاری سلسله «همایشهای آموزش تاریخ در مدارس» است که در این همایشها مشکلات و چالشهای روشهای ناکارآمد در آموزش تاریخ، توسط برخی از معلمان تاریخ مورد بازکاوی قرار گرفته است. یافتههای این مقاله که با بهرهگیری از روش آماری- توصیفی و مبتنی بر محتوای مقالات روشهای آموزش تاریخ در چهار همایش دوم، سوم، چهارم و پنجم- که مجموعه مقالات برگزیده آنها چاپ و منتشر شده- نشان میدهد روشهای آموزش درس تاریخ در مدارس ایران سنتی -غالباً به سبک سخنرانی- بوده و به ندرت معلمان این درس تمایلی به بهرهگیری از فناوریهای نوین در آموزش تاریخ دارند.
روح بخش, رحیم . (1399). ضرورت ایجاد تشکل های مدنی در عرصۀ تاریخ برای ارتقاء جایگاه معلمان این رشته بررسی سلسله همایش های «کارگروه آموزش و پرورش انجمن ایرانی تاریخ». پژوهش در آموزش مطالعات اجتماعی, 2(3), 61-72.
MLA
روح بخش, رحیم . "ضرورت ایجاد تشکل های مدنی در عرصۀ تاریخ برای ارتقاء جایگاه معلمان این رشته بررسی سلسله همایش های «کارگروه آموزش و پرورش انجمن ایرانی تاریخ»", پژوهش در آموزش مطالعات اجتماعی, 2, 3, 1399, 61-72.
HARVARD
روح بخش, رحیم. (1399). 'ضرورت ایجاد تشکل های مدنی در عرصۀ تاریخ برای ارتقاء جایگاه معلمان این رشته بررسی سلسله همایش های «کارگروه آموزش و پرورش انجمن ایرانی تاریخ»', پژوهش در آموزش مطالعات اجتماعی, 2(3), pp. 61-72.
CHICAGO
رحیم روح بخش, "ضرورت ایجاد تشکل های مدنی در عرصۀ تاریخ برای ارتقاء جایگاه معلمان این رشته بررسی سلسله همایش های «کارگروه آموزش و پرورش انجمن ایرانی تاریخ»," پژوهش در آموزش مطالعات اجتماعی, 2 3 (1399): 61-72,
VANCOUVER
روح بخش, رحیم. ضرورت ایجاد تشکل های مدنی در عرصۀ تاریخ برای ارتقاء جایگاه معلمان این رشته بررسی سلسله همایش های «کارگروه آموزش و پرورش انجمن ایرانی تاریخ». پژوهش در آموزش مطالعات اجتماعی, 1399; 2(3): 61-72.