1
گروه علوم تربیتی، دانشجوی دکتری مطالعات برنامه درسی ، دانشکده علوم تربیتی دانشگاه بیرجند
2
دانشگاه فرهنگیان
چکیده
پژوهش حاضر با هدف واکاوی پیامدهای یادگیری به شیوه معکوس مجازی از نگاه دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان به شیوه کیفی و از نوع پدیدارشناسی انجام شد. با توجه به ماهیت پژوهش، از روش نمونهگیری هدفمند استفاده شد که با مصاحبه عمیق 9 نفر از دانشجومعلمان، دادههای اخذشده به اشباع رسید. برای تجزیه و تحلیل دادههای جمعآوریشده از روش تحلیل مضمون و از نرمافزار MAXQDA11 بهعنوان یک شیوه کمکی در واردکردن دادهها استفاده شد. یافتههای حاصل از ادراک دانشجومعلمان در خصوص پیامدهای این روش در 6 مضمون اصلی افزایش صلاحیتهای فناوری، ارتقاء و بهبود یادگیری، بهبود مهارتهای اجتماعی و ارتباطات، روانشناختی، شخصیسازی یادگیری و کنترل و تنظیم یادگیری خلاصه شد. ادراک دانشجومعلمان نشان میدهد که از نگاه آنها استفاده از کلاس معکوس مجازی گامی مثبت در ارتقا سطح آموزشی و دارای پیامدهای مثبتی در ابعاد مختلف است. یادگیری به شیوه معکوس مجازی میتواند آموزش را برای فراگیران اثربخشتر و شخصیسازی نماید و مسئله آموزش در کنترل دانشجویان از لحاظ زمانی، مکانی و سرعت قرار گیرد تا آنها بتوانند آموزش را متناسب با سرعت یادگیری خود تنظیم کنند.
علی پور, محمد, & علیپور, مهدی. (1401). واکاوی پیامدهای یادگیری به شیوه معکوس مجازی از نگاه دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان. پژوهش در آموزش مطالعات اجتماعی, 4(2), 92-110.
MLA
محمد علی پور; مهدی علیپور. "واکاوی پیامدهای یادگیری به شیوه معکوس مجازی از نگاه دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان", پژوهش در آموزش مطالعات اجتماعی, 4, 2, 1401, 92-110.
HARVARD
علی پور, محمد, علیپور, مهدی. (1401). 'واکاوی پیامدهای یادگیری به شیوه معکوس مجازی از نگاه دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان', پژوهش در آموزش مطالعات اجتماعی, 4(2), pp. 92-110.
VANCOUVER
علی پور, محمد, علیپور, مهدی. واکاوی پیامدهای یادگیری به شیوه معکوس مجازی از نگاه دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان. پژوهش در آموزش مطالعات اجتماعی, 1401; 4(2): 92-110.